Thesout | Online οδηγός διασκέδασης Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής! THESS OUT

Menu

Οι προβλέψεις του μήνα για όλα τα ζώδια από τoν Γιώργο Πανόπουλο

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο και το cosmictelegram.gr, για τον Μάρτιο του 2014:

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Προσοχή έντονες αναταράξεις- Παρακαλώ προσδεθείτε: οι σημαντικές Σχέσεις σου είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές σε απασχολούν, ή πρόκειται να σε απασχολήσουν τις επόμενες πολλές εβδομάδες προσπαθώντας με το βάρος τους να κάμψουν το ηθικό σου και να δοκιμάσουν την αντοχή και την ψυχραιμία σου. Μην ανησυχείς, θα ανταπεξέλθεις το σκόπελο με ευγενική συγκατάβαση και ελεγχόμενο (;) θυμό. Οι σκληροί κριτικοί σου και αυτοί που σε έχουν πουλήσει στο παρελθόν πιθανόν να αποδώσουν την υποχωρητικότητά σου σε αδιαφορία, ή να μιλήσουν για απάθεια όμως αυτή τη φορά είναι οι άλλοι που σου δημιουργούν προβλήματα, είναι οι άλλοι που δεν αντέχεις, είναι οι άλλοι που σου βάζουν τρικλοποδιές, σε καθυστερούν, σε ενοχλούν. Ο πήχης των προσδοκιών στις συντροφικές, ερωτικές και εργασιακές σχέσεις θα ακουμπήσει πάτωμα. Και καλύτερα να μην έχεις προσδοκίες παρά να διαψεύδεσαι σε κάθε δεύτερο βήμα. Αν μια σχέση σπάσει αυτή την περίοδο δεν θα ξανακολλήσει. Οπότε πρόσεχε που λες «Τέλος». 

 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Φυσικά και δε σκέπτεσαι τίποτα καλύτερο από μια ανοιξιάτικη βραδιά με τζαζ μουσική στο βάθος, ένα υπέροχο δείπνο για δύο, φιλιά, χάδια, μεθυστικές μυρωδιές, με όλες τις αισθήσεις ζωντανές. CUT. Αυτή η εικόνα θα σε παρηγορεί τις ώρες που θα δουλεύεις υπερωρίες, τις στιγμές που θα τσακώνεσαι με συναδέλφους, πελάτες, αφεντικά ή αγνώστους περιμένοντας στις ουρές για να πληρώσεις λογαριασμούς, όταν οι άλλοι θα σε θεωρούν χαλάκι για να πατήσουν ή όταν σου φορτώνουν ευθύνες και καθήκοντα που δεν ζήτησες. Από ότι αντιλαμβάνεσαι είναι μια περίοδος τόσο καθημερινή και τόσο προσγειωμένη που ακόμα κι εσύ που είσαι ζώδιο της γης θα αναφωνήσεις «όχι άλλο ρεαλισμό, θέλω λίγη μαγεία». Η Συνέπεια, οι Ευθύνες, τα Ωράρια και οι Εκκρεμότητες (σε εργασία και σώμα) θα είναι πιο σημαντικά και επείγοντα από τις ερωτικές ιστορίες, ενώ η οργάνωση της ζωής και της δουλειάς σου πρέπει να σου δημιουργούν μεγαλύτερη ευχαρίστηση από ένα πεταχτό φιλί. Επίσης και χωρίς περιττούς πανικούς ας πούμε ότι έχει έρθει και η στιγμή να επικεντρωθείς σε μια πιο υγιεινή ζωή. 

Υ.Γ. Το εντυπωσιακό είναι ότι κάθε φορά που θα εμφανίζεσαι δημόσια ή θα βγαίνεις έξω θα είσαι το κέντρο της προσοχής και η ψυχή της παρέας. Ω!!! 

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου )

Στην κοινωνική αρένα αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή τα πράγματα κυλάνε με μια έντονη κινητικότητα. Βλέπεις κόσμο, είσαι μέσα σε κόσμο, πηγαίνεις σε ραντεβού, ψάχνεσαι εργασιακά, κοιτάς για σπουδές στο εξωτερικό ή για δουλειά στο εξωτερικό ή εκτός Αθήνας, σκέφτεσαι προοπτικές για τα επόμενα βήματά σου, γνωρίζεις ανθρώπους που πιθανόν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Μέχρι εδώ μια χαρά. Ωστόσο κάτω από αυτή την τρεχάλα και την κοινωνικότητα υπάρχει μια εσωτερική αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις, ότι όλα θα πάνε καλά, ότι οι άνθρωποι και τα σχέδια που κάνεις ή οι κινήσεις σου θα βρουν στόχο ή θα ευοδωθούν. Δεν έχεις άδικο. Εκεί που παίρνεις φόρα ξαφνικά ή εσύ ο ίδιος ή οι άλλοι από τους οποίους εξαρτάσαι επαγγελματικά η συναισθηματικά κλατάρουν. Ερωτικά εκεί που άρχιζες να αναθαρρεύεις αισθάνεσαι ότι μπαίνεις στον πάγο, παγώνεις, ή ο Άλλος αποστασιοποιείται. Ναι ο μήνας είναι σκοτσέζικο ντους. Οπότε αν δεν θέλεις να τρελαίνεσαι δεν χρειάζεται ούτε ενθουσιασμός ούτε απελπισία. 

 

Υ.Γ.Τουλάχιστον οι άλλοι σε θεωρούν έξυπνο/η και σέξι. Μια χαρά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Μα πως στο καλό καταφέρνεις να παραμένεις τόσο αστραφτερός/η ενώ την ίδια στιγμή βρίσκεσαι στο μάτι ενός κυκλώνα; Ακόμα και με σημαντικά προβλήματα στον Ζυγό με τον Άρη ανάδρομο που σε αποσταθεροποιούν είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά- είναι ο άξονας που χρειάζεται προσοχή και αυτό το μήνα- δείχνεις ανθεκτικός/η, στιβαρός/η και κυκλοφορείς, συναναστρέφεσαι, ταξιδεύεις, με τον αέρα κάποιου που η πρώτη έκπληξη από το μπουγέλο που έφαγε έχει υποχωρήσει- χάρη στην Αφροδίτη στον Υδροχόο- οπότε καμία κριτική, ή εμπόδιο δεν μπορούν να τον σταματήσουν από το να χαμογελάει. Αααα ναι... Αν αισθανθείς σουβλιές στο στομάχι σου που προκαλούνται από τον τρόμο της εγκατάλειψης και του άγχους για ένα άδηλο μέλλον μη φοβάσαι, θα μείνει μυστικό ανάμεσα σε σένα και τον φαρμακοποιό που θα σου δώσει Lozec. 

Υ.Γ. Όσοι φαντάζονται ότι είσαι ένα μικρό ανυπεράσπιστο καβουράκι θα πρέπει να σκεφτούν δύο φορές πριν πάψουν να σε υπολογίζουν. 

 

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τρέχεις; Ταξιδεύεις; Μετακομίζεις; Αναζητάς μια καινούργια ζωή; Ακόμα και αν δεν ταξιδεύεις σίγουρα επιθυμείς να φύγεις. Κάποιος υποψιασμένος θα σου πει ότι όλη αυτή η παθιασμένη ανάγκη για καινούργια πράγματα, πρόσωπα, όνειρα και νέες αρχές λειτουργούν σαν άλλοθι για να επιστρατεύσεις μερικά από τα παλιά σου κόλπα που συνοψίζονται στο να αποφύγεις τη δέσμευση, να τρέπεσαι σε φυγή μπροστά στις ευθύνες και να αντιστέκεσαι στην ενηλικίωση. Ίσως κάποτε αλλά όχι πια. Η ενηλικίωση έρχεται θέλεις δεν θέλεις, οι ευθύνες είναι αναγκαστικές αν θέλεις να δεις την επαγγελματική σου ζωή να εξελίσσεται και περιέργως θέλεις περισσότερο από ποτέ τη δέσμευση- να ανήκεις, να είστε δύο. Άρα αν ξεπεράσεις τις μαύρες σκέψεις που δημιουργεί ο Άρης στο Ζυγό και καταφέρεις να βάλλεις το μυαλό σου να λειτουργήσει σοβαρά θα ξεφύγεις από τις άσχημες μέρες που προβλέπεις. Και με την Αφροδίτη στον Υδροχόο η δέσμευση δεν είναι όνειρο, η συντροφικότητα δεν είναι εξωπραγματική, η σχέση δεν είναι ευσεβείς πόθοι. Σε σχέση ή όχι το ζητούμενο και η επιθυμία είναι για ΜΑΖΙ. Και κατά προτίμηση χωρίς πολλούς διαλόγους γιατί οι λέξεις αυτό το μήνα προδίδουν, συσκοτίζουν, κρύβουν, ξεφεύγουν.

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτέμβριος)

Δεν είναι ευχάριστη αίσθηση να σε θεωρούν σαν πίτσα και να σε κόβουν σε έξι, οκτώ, δώδεκα κομμάτια. Αν και δεν υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εξατμιστείς οικονομικά, ούτε να ξεμείνεις από χρήματα παρόλο που το φάντασμα της πενίας σέρνει τις αλυσίδες του στο διπλανό δωμάτιο κάνοντας ένα ανατριχιαστικό θόρυβο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τρανταχθείς. Χρωστάς, σου χρωστάνε, λογαριασμοί και έκτακτα έξοδα στεγνώνουν το πορτοφόλι και δημιουργούν άγχος. Χρειάζεται να προβλέψεις, να προνοήσεις, να καβατζωθείς, να μην ξοδέψεις σε τίποτα που δεν είναι χρήσιμο ή που είναι απολύτως απαραίτητο. Το λιγότερο που χρειάζεται να κάνεις είναι οικονομική συντήρηση ενώ δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να σκεφτείς τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου- είτε με έξτρα δουλειά είτε μαθαίνοντας κάτι που θα σου προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα. Λένε ότι δεν είναι καλό να αλλάξεις άλογο στη μέση της κούρσας, αλλά αν διαπιστώσεις ότι το άλογο που έχεις ποντάρει είναι κουτσό τότε άλλαξέ το όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Κι ένα ερώτημα που χρειάζεται άμεση απάντηση: Έχεις τη φιλοδοξία, έχεις και τη θέληση να δουλέψεις σα να μην υπάρχει αύριο; 

Υ.Γ. Αν είναι έρωτας είναι ρομαντικός και ίσως δεν μπορεί να εξελιχθεί. Αν είναι πάθος μοιάζει με γοτθική σκοτεινή νουβέλα. 

 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι ο παλιός εαυτός σου μπορεί να προσελκύσει τόση προσοχή και κυρίως σε αυτή την περίοδο της ζωής σου που μερικές φορές προσεύχεσαι να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις όταν τα πράγματα θα είναι και πάλι ισορροπημένα και δεν θα χρειάζεται να τρέχεις με τη γλώσσα στο πάτωμα πίσω από τα γεγονότα ή να προσπαθείς αγχωμένος/η να επιβιώσεις στον μεταβαλλόμενο κόσμο (σου). Φυσικά και δεν μπορείς να μείνεις ακίνητος/η. Όταν στο ζώδιό σου τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν καθοριστικά έως συνταρακτικά πράγματα- είτε ευκταία είτε απευκταία, όταν όλη σου η ζωή από το 2008 άλλαξε, αλλάξει, θα αλλάξει εκ βάθρων τότε δεν είναι παράξενο που πολλές φορές αναρωτιέσαι πότε θα σταματήσει όλο αυτό. Όχι τώρα. Ούτε αυτόν τον μήνα που με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σου η ένταση των διαπροσωπικών σχέσεων και η επαγγελματική κινητικότητα εξαφανίζουν τις δυνατότητες για ηρεμία. 

Ωστόσο η Αφροδίτη στον Υδροχόο (5/3-5/4) σε στηρίζει: υπάρχει μέλλον, υπάρχουν ρομαντικές ιστορίες που έχουν χάπι εντ, η δουλειά σου έχει περιθώρια εξέλιξης, ή μπορείς να τη στρέψεις σε νέα εδάφη, υπάρχουν φίλοι, υπάρχει χαρά της ζωής. Αμήν. 

 

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Υπάρχουν δύο Σκορπιοί μέσα σε ένα Σκορπιό: ο ένας είναι ο δημόσιος Σκορπιός που όλοι νομίζουν ότι ξέρουν και ο άλλος είναι ο μυστικός Σκορπιός για τον οποίο κανείς δεν ξέρει παρά ελάχιστα- οι δύο αυτοί Σκορπιοί σπάνια συναντιούνται. Οι χαριτωμένες συζητήσεις και οι έξοδοι με φίλους σαφώς και μπορούν να σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τη σύγχυση και την αγωνία, ή το άγχος που αντιμετωπίζεις στην παρούσα φάση, αλλά με τον Άρη ανάδρομο στον Ζυγό χρειάζεται να καταναλώσεις ατέλειωτες ώρες προσπαθώντας να αποφασίσεις εάν είσαι συνεπής με τον (καλό) εαυτό σου, ή αν πληρώνεις μια σειρά από λανθασμένες, ξεροκέφαλες επιλογές. Μήνας απολογισμού, ανασκόπησης και εργασιακής αναστάτωσης, ή και προσωπικών μικροταλαιπωριών. 

Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή πάντως είσαι έτοιμος/η να ακολουθήσεις το πρόσωπο (ή τις αποφάσεις) που θα σε οδηγήσει είτε προς την ελευθερία είτε προς την καταστροφή. Εννοείται ότι μπορείς πάντα να ακολουθήσεις τον παλιό φθαρμένο δρόμο και να ξαναφάς τα μούτρα σου αλλά δεν έχεις βαρεθεί το ίδιο έργο; Α, θυμήσου ότι η δουλειά μπορεί να είναι και χαμαλίκι και οι συνάδελφοι τέρατα. Θυμήσου όμως επίσης ότι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (5/3-5/4) μπορεί ο Φοίνικας να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και ότι η οικογένεια και το σπίτι, οι δικοί σου άνθρωποι είναι το αλεξικέραυνο που σε προστατεύει. 

 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Αφοσιωμένος ή προδότης; Για τον εαυτό σου, ή για τους άλλους; Κυνικός/ή ή ανεξάρτητος/ή ; Χωρίς ευθύνες ή με δεσμεύσεις; Απένταρος/η υπερήφανος/η, ή συμβιβασμένος/η με χρήμα; Δυστυχώς η ζωή σου εδώ και μήνες είναι με διαζευκτικά που σε υποχρεώνουν να διαλέξεις. Θα πρέπει να νιώθεις περίεργα όταν εσύ ο άνθρωπος με τα ιδανικά και το γνήσιο ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα σκέπτεσαι ότι , αν μπορούσες να πατήσεις το κόκκινο κουμπί διαλύοντας ολόκληρο τον πλανήτη, δεν θα δίσταζες για πολύ. Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν σε κατατάσσει στους κακούς αφού όλοι έχουμε σκεφθεί κάτι τέτοιο σε διάφορες στιγμές της ζωής μας. Το καλό νέο είναι ότι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (5/3-5/4) τέτοιου είδους σκέψεις θα αρχίσουν να υποχωρούν για να ξαναγίνεις αυτό που λατρεύουν οι άλλοι να βλέπουν σε σένα: αυτός που κάνει το εκκεντρικό απολύτως φυσικό, τον απρόβλεπτο που βρίσκει επιλογές εκεί που οι άλλοι βλέπουν τοίχο, τον τύπο που δεν δείχνει ότι φλέγεται από αισθήματα αλλά που μπορεί να σαγηνεύσει χιονάνθρωπο. Πρακτικά και με τον Ερμή στον Υδροχόο για μισό σχεδόν μήνα μπορείς να σπουδάσεις, να συζητήσεις δουλειές, ή να ψαχτείς εργασιακά, να ταξιδέψεις, να μετακινηθείς, να δεις χρήσιμους επαγγελματικά ανθρώπους ή να δεις φίλους που έχεις καιρό να βρεθείτε. 

Υ.γ. Αισθηματικά ή είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις μπροστά σου ή αναρωτιέσαι αν η σχέση που βρίσκεσαι είναι ή όχι παγίδα. 

 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι ΚΑΙ αυτό το μήνα αντιμετωπίζουν τρία ενδεχόμενα/σενάρια/δυνατότητες/ εμπόδια: 1) την πίεση όχι μόνο να επιπλεύσουν επαγγελματικά, αλλά επί πλέον να επιτύχουν. 2) Την πεποίθηση ότι μπορούν να επιβληθούν κοινωνικά και 3) την αίσθηση ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για οτιδήποτε δεν τους πάει καλά. Σύντομα: Μια σημαντική σου σχέση επαγγελματική ή ερωτική/συντροφική, ή εν πάση περιπτώσει μια σημαντική σου σχέση φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή. Είτε θα υπάρξει δυναμική σύγκρουση είτε θα υπάρξει ένταση είτε θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί ή και να οδηγήσει σε ρήξη. Κάποιος ζητάει από σένα, ή είσαι εσύ ο ίδιο που ζητάει, ένα θαύμα. Παρόλο που τα θαύματα δεν έπαψαν να γίνονται και μετά την εποχή της Βίβλου σίγουρα δεν είναι τώρα μια περίοδος που μπορείς να ελπίζεις σε αυτά. Αν ο άλλος δεν είναι αντίπαλος μπορείς να βρεις μια συμβιβαστική λύση. Αν είναι τότε ξεσκόνισε την Τέχνη του Πολέμου στην Εργασία, στον Έρωτα, στις Σχέσεις. Θυμήσου ότι και οι δύο πλευρές σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν εξουσία και πλάγια μέσα κι αυτό δεν είναι καλό. 

Υ.Γ. Αν έχεις κάποιον δίπλα σου κι εύχεσαι να ήταν κάποιος Άλλος μάλλον έχει έρθει ο καιρός να ωριμάσεις.

 

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Είναι εποχή αγρανάπαυσης- να θυμίσω ότι «αγρανάπαυση» ονομάζεται η προσωρινή διακοπή της καλλιέργειας ενός αγρού για να αποκτήσει ξανά την παραγωγικότητα του. Αυτό σημαίνει αναστολή της επιθετικής προσέγγισης σχέσεων και δουλειάς. Δεν πας με τσαμπουκά και άνεση να διεκδικήσεις, αλλά καταστρώνεις χωρίς πολλά ταραταντζουμ τις επόμενες κινήσεις σου. Αλλιώς: δεν μπορείς να είσαι αποτελεσματικός με ευθεία επίθεση σε ότι σε ενδιαφέρει. Κατά τα άλλα: Ως Έφηβος/η ανάμεσα στα άλλα σου όνειρα ήταν να ερωτευθείς τρελά κάποιον/α που θα σε ερωτευθεί τρελά και μαζί θα κάνετε τον κόσμο κουβάρι. Άρα είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε ψάχνεις μία σχέση να θυμάσαι ότι μέχρι να αποκτήσουμε τεχνητές καρδιές θα υποφέρουμε από τις πληγές που μας άνοιξαν οι άλλοι με την αδιανόητη και άτσαλη συμπεριφορά τους. 

Υ.Γ. 1. ΟΙ σχέσεις είναι πάντα δύσκολες στη διάρκεια τους. 2. Ναι χρειάζεται να πάρεις δύο τρεις σοβαρές αποφάσεις στις επαγγελματικές και συντροφικές σου σχέσεις με βάση το προσωπικό σου συμφέρον- όσο κι αν σε ανατριχιάζει η φράση «προσωπικό συμφέρον» είναι αυτή που πρέπει να αναβοσβήνει στο μυαλό σου αυτή την περίοδο. 3. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (5/3-5/4) σε καλεί να γίνεις εγωιστής και να αδιαφορήσεις για όσους πιστεύεις ότι δεν σου έπιασαν το χέρι τη στιγμή που παραπατούσες, ή την ώρα που τους είχες ανάγκη.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Όσο μυστικοπαθής κι αν είσαι, ο Θεός, ή η συνείδησή σου φαίνεται να σε ελέγχουν και μερικές φορές μάλιστα σε βαθμό που θεωρείς απαράδεκτο. Έτσι αυτό το μήνα σκαλίζεις περασμένες ερωτικές αποτυχίες ή επαγγελματικές δυσλειτουργίες. Στην επιφάνεια μπορεί να συμβαίνει κάτι ή να μην συμβαίνει τίποτα στην πράξη. Δηλαδή μπορεί να υπάρξει ένας τσακωμός μέσα στη σχέση, ή να υπάρχουν μέρες που κόβεις την επιθετικότητα με το μαχαίρι ή που αιωρούνται παράπονα που δεν λέγονται. Μπορεί η οικονομική ανέχεια να σε κάνει οξύθυμο, ή νευρικό. Η δουλειά να μην πηγαίνει όπως θάθελες ή να υπάρχουν κόντρες με κάποιους που δεν μπορείς να ξεσπάσεις. Ναι όλοι οι προηγούμενοι λόγοι μπορεί να είναι αιτίες δυσφορίας και δυσαρέσκειας. Τα προβλήματά σου να προέρχονται από την πολλή δουλειά, από την επαγγελματική ανασφάλεια, ή τα χρέη που σε γονατίζουν. Όμως υπάρχει και η ψυχή και τα ένστικτα που ίσως αντιδρούν. Τι θα κάνεις με τις παρορμήσεις, τις επιθυμίες σου, τους φόβους, τις ορμόνες σου, ή την ανάγκη σου να κοιμάσαι με ένα άλλο ανθρώπινο όν χωρίς να σας χωρίζει ένα ποτάμι στη μέση του κρεβατιού; 

Υ.Γ. Οι ορμόνες αυτό τον μήνα δεν έχουν συνείδηση και οι άνθρωποι είναι αλλοπρόσαλλοι.

Our Partners

logistika-notaridou.gr

thesout.gr

cutepaws.gr

holynews.gr

machete.gr

thebuttonpress.gr